Navigatie

Over ons

Onze doelstelling

Onze doelstelling is het makkelijk bereikbaar maken van duurzame producten voor alle consumenten en delen van kennis en inspiratie ten aanzien van duurzame producten en een duurzame levensstijl.

Wij willen niet deel van het probleem zijn, maar deel van de oplossing.

Wij bieden producten aan voor het leven. Onze gebruiksartikelen selecteren wij op een lange levensduur en garantietermijn, het liefst levenslang. De eerste voorwaarde blijft echter altijd, dat onze producten moeten zijn geproduceerd met respect voor mens en milieu. Onze verbruiksartikelen worden ook geselecteerd met oog voor het welzijn van het leven op aarde nu en in de toekomst. Tenslotte lenen wij de aarde alleen maar van toekomstige generaties.
Vanuit de wens een grotere doelgroep te inspireren tot aankoop van duurzamere producten, is ons assortiment soms gesegmenteerd in prijs of samenstelling. 


Over ons bedrijf

Wij zijn een familiebedrijf, ontstaan vanuit interesse in consuminderen en duurzaamheid. Door zowel privé interesse als werkervaring hebben wij jarenlange kennis opgebouwd over duurzaamheid. 
Zes jaar geleden ontstond Nemus, het moederbedrijf. Nemus is een samentrekking van beNE (goed) en firMUS (stevig, kwaliteit). Nemus heeft ook een eigen betekenis, die van bos, groen of boom. 
We wilden met Nemus speelgoed kwalitatief hoogwaardig, duurzaam, veilig speelgoed met hoge speelwaarde aanbieden. Ons logo en onze mascotte was Nemus het ijsbeertje.
Wij zijn inmiddels verder gegroeid en Nemus ook. Nemus is geen schattig, pluizig ijsbeertje meer, hij is volwassen geworden. Hij is zo sterk als een beer, net als onze producten moeten zijn.
Ondertussen is de markt veranderd en zijn er veel meer mooie producten op de markt waar we achter kunnen staan. Het is tijd, voor duurzame kwaliteit.
 

 

© 2018 - 2019 duurzamekwaliteit.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel