Navigatie

Contact met ons

Heb je een vraag of vragen aan ons?
Heb je een opmerking of suggestie?
Heb je een klacht of ben je niet helemaal tevreden?

Neem gerust contact met ons op.

Wij zien klachten als kansen om onze service en ons assortiment te verbeteren. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klant. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen in dat geval. Wij zoeken samen met jou naar een oplossing.

 

Je kunt contact met ons opnemen 

- via Facebook;

- via ons tijdelijk e-mailadres duurzamekwaliteitcom@gmail.com. Na 18 oktober is ons e-mail adres: service@duurzamekwaliteit.com.

- op telefoonnummer 0345 75 23 58.

 

Duurzamekwaliteit.com is een onderdeel van E-Nemus, KvK 72450452.

 

In oktober 2018 is onze eerste opening. Wij vinden het niet duurzaam een magazijn vol te leggen met producten waar wij heel enthousiast over zijn maar de consument (nog) niet. Veel onverkochte producten op een plank ruimte laten innemen, is voor ons niet duurzaam. Daarom zullen we het eerste half jaar gebruik maken van verzending via groothandels en importeurs. Dit heeft meerdere nadelen voor ons maar wij vinden het belangrijk onze klanten eerst beter te leren kennen. Zo kunnen we na enige tijd nog gerichter inkopen. Op dat moment zullen onze producten in een centraal magazijn komen te liggen en vanuit daar worden verzonden.
Op ons vestigigingsadres: Lingedijk 95, 4191 VC te Geldermalsen is daardoor geen mogelijkheid producten te zien of af te halen. Het komende jaar zullen we aanwezig zijn op diverse evenementen, waar onze producten "live" te zien zijn. 
Stuurt alsjeblieft geen papieren post naar ons vestigingsadres, wij ontvangen informatie liever per e-mail.

 

Retouren:
Wilt je iets retourneren aan ons? Geen probleem. Laat het ons even weten en je krijgt van ons het juiste retouradres (let op: dat is niet ons vestigingsadres) en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terug ontvangt. 

© 2018 - 2019 duurzamekwaliteit.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel